Produkter for sauemelk ricotta (7)

Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Disse grønne ravioli av fersk pasta, fylt med ricotta og spinat, er en tidløs klassiker fra den italienske kulinariske tradisjonen, perfekt balansert mellom enkelhet og raffinement. Pastadeigen er farget grønn fordi den er blandet med spinat, og den skiller seg ut med sin silkemyke konsistens, ideell for å elegant omslutte den delikate og rike fyllet.
SAUEMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

SAUEMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta er et biprodukt som oppnås fra mysen som er igjen etter ostefremstillingen. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes mysen med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp mysen til en temperatur på omtrent 80°C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på beholder ca. 2,00 kg.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola er en råmelkost med en lys strågul farge, hvis grønne marmoreringer skyldes prosessen med "erborinatura", det vil si dannelsen av mugg. I den søte versjonen er den kremet og myk, med en spesiell og karakteristisk smak, lett krydret. I den sterke versjonen har den en mer intens og kraftig smak, hvor pastaen er mer "erborinata", konsistent og smuldrete. Produsert med pasteurisert melk fra gårder i opprinnelsesområdet, med tilsetning av melkesyrebakterier og utvalgte mugg, naturlig laktosefri. Den er tilgjengelig i de klassiske formatene.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Denne store halvmåneformede raviolen, fylt med spinat og ricotta, er designet for å tilfredsstille de mest kresne ganer og er også konstruert for å tilby et ideelt forhold mellom pasta og fyll. Pastadeigen og dens generøse størrelse kan omslutte fyllet uten å gå i stykker under koking. Fyllet er en symfoni av smaker og teksturer. De friske spinatene, lett sautert, og den høykvalitets ricottaen, myk og kremet, skaper en perfekt balanse mellom letthet og smak.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
Hulemodnet Pecorino

Hulemodnet Pecorino

Ønsket til oss alle er utvilsomt å følge et sunt og næringsrikt kosthold. Faktisk er det i vår natur alltid en hensikt om å gjenoppdage, finne igjen og konsumere ekte matvarer slik de en gang var. Siden vårt selskap er preget av tradisjon, kunne vi ikke frata ostelskere en Pecorino Val d’Orcia lagret i hule. Kjennetegnet ved dette produktet ligger nettopp i modningen. Denne skjer naturlig, inne i en hule gravd ut i tuff; og det er nettopp i dette habitatet, gjennom hele modningsperioden, at osten får uforglemmelige aromaer og smaker -
MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

Modningen i ziro med mynte gir pecorinoen en intens og omsluttende blanding av aromaer som er helt berusende. Den presenteres i gaveinnpakning i skålform med en vekt på ca. 1,400 kg; Tilgjengelig også i vakuumpakket med hel form på ca. 1,400 kg; I halv form på ca. 0,750 kg; I kvart form på 0,300 kg.